DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Aydın Gastronomy

Cilt: 1 Sayı: 2, 1.07.2017

Yıl: 2017

Araştırma Makalesi

Araştırma Makalesi

1. Effect of Clove and Lemongrass Essential Oils as Natural Antioxidants on Cake Shelf Lif

Suhad Alrefaıe , Kamil Bostan

Sayfa : 1-15
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. Şarap Üretimi ve Kalite

Zeliha Kaya

Sayfa : 17-30
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Kurut ve Türk Mutfağında Kullanımı

Ekin Dinçel , Ayla Ünver Alçay

Sayfa : 31-39
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Restoran Sektöründe Yaşanan İş Kazalarını Önlemede İş Sağlığı ve Güvenliğinin Önemi

Özlem Dinçer , Zafer Utlu

Sayfa : 41-50
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Gölevezin Beslenmede Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkisi

Cansu Akgül , Ayla Ünver Alçay , Nuray Can

Sayfa : 51-56
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

6. Pastacılıkta Kullanılan Kremalarının Kalitesi

Gönül Özlem

Sayfa : 57-66
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 1.01.2017
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 1.07.2017
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 1.01.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 1.07.2018



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png